Jännittäviä hetkiä ennen vaellusta Lapissa

Vaellusreissu lähestyy. Julkaisu tulee seurvaavan keran juhannuksen jälkeen, jolloin kirjoitan vaelluksesta teille ja palaan takaisin nettien äärelle. Kiitos kun jaksat odottaa. Toivotan Sinulle oikein hyvää Juhannusta ja lämpimiä päiviä. Vaeltamassa meille luvassa n 20 astetta viileämpää kuin nyt täällä kotona. - annu -

VAELLUS KOKEMUSTA JA MUISTELOITA

Oli sunnuntai 16.6 ja tavaroita alkoi kertyä eteiseen. Lähtö Lappiin lähestyi.

Tytär pääsee ekaa kertaa eläessään Oulua ylemmäs. Mun sydän pakahtuu tästä kun saan tarjota hänelle mahdollisuuden kokea LAPPI vaelluksen kautta.

Kello lähestyi puoltayötä ja olkuvattu jo auringonlaskua. Hengitys hiljeni kun eka tunturi maisema avautui auton ikkunasta, WAU ajattelin ääneen. Tätä näkymää ei voi sanoin kuvata. Saavuttiin mökille, jee hyttyset ei olleetkaan vielä sapuneet Lapin korkeudelle. Mikä helpotus. Maanantai aamu koitti nopeasti. Eka tunturi valoitettiin ja ihailtiin näkymää. Pizzat maistuu ulkoilun jälkeen erittäin hyville.

Keskiviikkona Inari ja Kaunispää huippu. Olipas kovin rakentaneet sinne majoitustiloja, höh.

Torstaina rappujen ramppaamista, askelluksia tuli 284,ja pohkeet Kiitti. Ohhoijjaa. Hyvä fiilis silti Perjantaina reppuun sujahti polttopuita ja eväitä, makkaratkin. Kuksat pääsi ekalle vaellukselleen. Onneksi oon suunnistanut nii osattiin tunturissa kipitellä. Se fiilis kun jalat ei meinannu jaksaa millään, mutta nuotiotulet ja lepohetki auttoi jaksamaan. Suon ylitys pitkospuita pitkin oli kokemus sekin. Erämaan laavulle oli enää 2km matkaa, jee tuumasin kun siellä olikin jo kaksi ihmistä, he tekivät lähtöä joten saatiin heidän hiillokseen omat puut ja niin alkoi makkaroiden paistellut. Hei otitko paperia makkaroille? En ottanut, voi eii. No ei hätää oli talouspaperi rullan sisus mukana, joten käytimme sitä. Matka jatkui rankkaan ylämäkeen. Oon niin ylpee mun tyttärestä kun yhtään kiukkuaa ei koko matkan aikana kuulunut. Seikkailu oli huippu ihana Kiitos kun luit ja jos haluat tarkempia "raportteja" matkasta niin kommentoi alle, kerron mieluusti.

- annu -

PALKINTOMATKA

Kännykän herätys herätti hyvin aikaisin. Vielä laukkujen tarkistus, onko tarpeelliset mukana. Rakkolaastarit ja ripsivärit, deodorantit ja huulikiillot.

Hyvällä mielellä juna-asemalle, josta matka kohti Helsinkiä alkaa. Satamasta hypättiin epäviralliseen taksiin, hups. Täällä Tallinnassa on kevät jo pidemmällä. (kuva hotellimme aulasta) Käveltiin 10000-13000 askelta päivittäin Ilmankos on jalat muussina. Laukut vietiin hotellille kunnes lähdettiin etsimään ruokakauppaa. Löytyi viimein. Rimi ja ihan läheltä hotellia. Reissu oli täysin ilmainen, palkintomatka. Se olikin ihan superia. Löydettiin kahvila jossa ihan paras kirsikkatryffelileivos (kuvassa). Nyt kotona pyykinpesua ja rentoilua. Huomista kuorotreeniä odotellen kirjoitan yhden laulun loppuun.

Lyhyesti tällä kertaa, joten ihania aurinkoisia päiviä sinulle

-annu-